Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2020 9:17
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Zaklínač dostane na Netflixu celovečerní animovaný film

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix oficiálně potvrdil přípravy animovaného filmu ze světa Zaklínače.

Po dlouhodobém natahování a nejasných informacích od Netflixu, ale i tvůrců hraného seriálu, jsme se konečně dočkali oficiálního potvrzení. Svět Zaklínače se zase jednou rozroste.

Netflix potvrdil, že připravuje celovečerní animovaný film s názvem The Witcher: Nightmare of the Wolf. Produkují ho Lauren Schmidt Hissrich a Beau DeMayo, tvůrci první série úspěšného seriálu. Vyjít by teoreticky mohl ještě letos.

Doporučeno
Zaklínač (Recenze) Zaklínač (Recenze) 23. prosince 2019 17:28

O animaci se postará korejské animátorské studio Studio Mir. Stojí za Legend of Korra od Nickelodeonu a anime Voltron Legendary Defender od Netflixu. Žádné bližší detaily nejsou známy. Nevíme ani, zda bude hlavní postavou Geralt, nebo někdo jiný. Děj se zaměří na velkou hrozbu, která si to namíří na Kontinent.

My už jen můžeme doufat, že nepůjde o jednorázovku a že se v budoucnu dočkáme i animovaného seriálu (představ si, že by Geralta namluvil Doug Cockle, který mu propůjčil hlas v herní trilogii od CDPR). A také můžeme doufat, že z toho vznikne něco jako toto.

Domů
Sdílet
Diskuse