Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2020 v 13:10
Čas čtení 2:03
Vojtěch Vanda

Karibik, oheň a Lil Tecca. V divokém videu odlétáme na Jamajku za nekonečnou party a temperamentem

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Z nového hitu se zaručeně orosíš.

Dusno, džungle, moře nebo taky oheň, krásné ženy a světově proslulá marihuana. To je Jamajka, karibský ostrov ve Velkých Antilách, bývalý domov pirátů všech zemí a nyní také země s vysokou kriminalitou. V ní má zapuštěné kořeny také mladý talent, který se ovšem narodil v New Yorku, Lil Tecca, jenž se vrátil zpátky do země svých předků minimálně proto, aby zde natočil video k pecce Shots.

Doporučeno
Raketa Roddy Ricch! Poslechni si album nové tváře, která konkuruje comptonským legendám Raketa Roddy Ricch! Poslechni si album nové tváře, která konkuruje comptonským legendám 14. ledna 2020 v 12:30

Už jen pokud zmíníme název Jamajka, přistane nám v ústech také nasládlá chuť toho nejlepšího rumu. V hlavě nám také začne hrát nejedna reggae melodie. Úcta patří všem legendám, nicméně pokud se bavíme o hudebním světě dneška, v posledním desetiletí si Jamajku spojíme hlavně s žánrem zvaným dancehall. A i jím je nasáklý nový videoklip Shots, přestože typologicky je jeho ovlivnění Spojenými státy evidentní.

Jak bylo psáno, ani Popcaan ani Vybz Kartel, Lil Tecca pozvedl prapor svých předků a předvádí ve videoklipu, proč je v poslední době tak žhavým želískem. Milostný románek, jež režíroval Omar Jones, známý svou prací pro jména typu Megan Thee Stallion nebo Blac Yougsta, vsadil lásku Lil Teccy a pohledné Jamajčanky do konfliktu s policií, kterou symbolizuje jeden obrovský a hrozivě vypadající muž. „Měl bych běžet, policie mi jde po krku,“ svěřuje se na konci refrénu umělec.

Ve videoklipu policii z pouliční party, na které můžeme sledovat ikonický twerk místních žen a pověstné street grilování, raper neuteče, v osobním životě má však teprve sedmnáctiletý talent naběhnuto na pořádné úspěchy.

Doporučeno
IT'S LIT! Travis Scott přivezl do Prahy moshpit, plameny a skvělou energii (Reportáž) IT'S LIT! Travis Scott přivezl do Prahy moshpit, plameny a skvělou energii (Reportáž) 19. července 2024 v 14:00

Se svým debutovým mixtapem We Love You Tecca, jenž podpořil i nedávno zesnulý Juice WRLD, se vyšplhal až na čtvrté místo v hitparádě Billboard 200. I ty jej asi nejspíš znáš díky světovému hitu Ransom, který na YouTube přesáhl, možná i díky klipu Cola Bennetta, metu 200 milionů zhlédnutí. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

now this da combination ya real life not ready for ⛓

Příspěvek sdílený #gloryboy #angelicamerica (@liltecca),

Doporučeno
Proč američtí rapeři umírají tak mladí? Proč američtí rapeři umírají tak mladí? 9. prosince 2019 v 18:38

Pokud máš chuť si takhle na začátku týdne zaletět někam za exotikou, a jsi stejně, jako většina populace, usazen na židli buď ve škole nebo v práci, nevaž se odvázat alespoň ve sluchátkách tropickým hitem a zlepši si den. Opravdu to funguje.

Domů
Sdílet
Diskuse