Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2020 13:10
Čas čtení 2:03
Vojtěch Vanda

Karibik, oheň a Lil Tecca. V divokém videu odlétáme na Jamajku za nekonečnou party a temperamentem

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Z nového hitu se zaručeně orosíš.

Dusno, džungle, moře nebo taky oheň, krásné ženy a světově proslulá marihuana. To je Jamajka, karibský ostrov ve Velkých Antilách, bývalý domov pirátů všech zemí a nyní také země s vysokou kriminalitou. V ní má zapuštěné kořeny také mladý talent, který se ovšem narodil v New Yorku, Lil Tecca, jenž se vrátil zpátky do země svých předků minimálně proto, aby zde natočil video k pecce Shots.

Doporučeno
Raketa Roddy Ricch! Poslechni si album nové tváře, která konkuruje comptonským legendám Raketa Roddy Ricch! Poslechni si album nové tváře, která konkuruje comptonským legendám 14. ledna 2020 12:30

Už jen pokud zmíníme název Jamajka, přistane nám v ústech také nasládlá chuť toho nejlepšího rumu. V hlavě nám také začne hrát nejedna reggae melodie. Úcta patří všem legendám, nicméně pokud se bavíme o hudebním světě dneška, v posledním desetiletí si Jamajku spojíme hlavně s žánrem zvaným dancehall. A i jím je nasáklý nový videoklip Shots, přestože typologicky je jeho ovlivnění Spojenými státy evidentní.

Jak bylo psáno, ani Popcaan ani Vybz Kartel, Lil Tecca pozvedl prapor svých předků a předvádí ve videoklipu, proč je v poslední době tak žhavým želískem. Milostný románek, jež režíroval Omar Jones, známý svou prací pro jména typu Megan Thee Stallion nebo Blac Yougsta, vsadil lásku Lil Teccy a pohledné Jamajčanky do konfliktu s policií, kterou symbolizuje jeden obrovský a hrozivě vypadající muž. „Měl bych běžet, policie mi jde po krku,“ svěřuje se na konci refrénu umělec.

Ve videoklipu policii z pouliční party, na které můžeme sledovat ikonický twerk místních žen a pověstné street grilování, raper neuteče, v osobním životě má však teprve sedmnáctiletý talent naběhnuto na pořádné úspěchy.

Doporučeno
Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD 19. dubna 2024 15:00

Se svým debutovým mixtapem We Love You Tecca, jenž podpořil i nedávno zesnulý Juice WRLD, se vyšplhal až na čtvrté místo v hitparádě Billboard 200. I ty jej asi nejspíš znáš díky světovému hitu Ransom, který na YouTube přesáhl, možná i díky klipu Cola Bennetta, metu 200 milionů zhlédnutí. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

now this da combination ya real life not ready for ⛓

Příspěvek sdílený #gloryboy #angelicamerica (@liltecca),

Doporučeno
Proč američtí rapeři umírají tak mladí? Proč američtí rapeři umírají tak mladí? 9. prosince 2019 18:38

Pokud máš chuť si takhle na začátku týdne zaletět někam za exotikou, a jsi stejně, jako většina populace, usazen na židli buď ve škole nebo v práci, nevaž se odvázat alespoň ve sluchátkách tropickým hitem a zlepši si den. Opravdu to funguje.

Domů
Sdílet
Diskuse