Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2020 7:20
Čas čtení 0:50
Matej Krajčovič

The Rock byl prý v začátcích své kariéry pořádný kretén. V období wrestlingu to bylo nejhorší

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejhorší to podle něj bylo ještě v období, kdy se věnoval wrestlingu.

Dwayne Johnson, známější jako The Rock, podle webu Men's Health přiznal, že na začátku své kariéry patřil k pěkným „kreténům“.

Doporučeno
Miliardář si vzal svou dceru za ženu. Vibrátor, který používali, byl proti němu použit u soudu Miliardář si vzal svou dceru za ženu. Vibrátor, který používali, byl proti němu použit u soudu 15. dubna 2020 14:30

„Sláva může být velmi choulostivá věc. Může být super, může být klamavá a sláva také, pokud ji necháte, pokud se jí obalíte, vás může stáhnout na dlouhou tmavou cestu, která je škodlivá pro vaši kariéru, život a vztahy. Někdy je to slepá ulička,“ řekl svým fanouškům v rámci odpovědí na Instagramu.

Bývalý wrestler říká, že mu trvalo poměrně dlouho, než ji začal vnímat neutrálně. Právě období tohoto divadlem poznamenaného sportu, kdy se stal nejmladším šampiónem WWE, mu údajně pokřivilo vnímání reality.

The Rock bol vraj v začiatkoch svojej kariéry poriadny kretén. Teraz si viac vážim fanúšikov, hovorí
Zdroj: TASR / AP

„Nic není jako svět profesionálního wrestlingu. Je to stroj, bytost jako žádná jiná.“ The Rock prý v té době nevěděl, jak reagovat na setkání s fanoušky. Bylo mu totiž jen 25 nebo 26 let a nemohl se prakticky nikam pohnout, aniž by ho někdo poznal: „Jsem jako Beatles, Elvis, Ježíš, toto se stávalo každý den.“

Zlom prý přišel v momentě, kdy ho v restauraci oslovila skupina fanoušků s prosbou o autogram. Souhlasil, ale otráveně, díky čemuž se začali cítit provinile. „Pak jsem si řekl, že už nikdy nedovolím, aby se někdo cítil špatně, že za mnou přišel. Nyní si více než slávu vážím spíše fanoušků,“ dodal.

The Rock bol vraj v začiatkoch svojej kariéry poriadny kretén. Teraz si viac vážim fanúšikov, hovorí
Zdroj: TASR / AP
Domů
Sdílet
Diskuse