Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. dubna 2020 14:24
Čas čtení 1:21
Vojtěch Vanda

Frontman kapely Kryštof Richard Krajčo je TikTokerem. Prdí do hrnce, s tanci mu pomáhají jeho děti

OSOBNOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Nad některými výstupy sice zůstává rozum stát, přesto si Richard Krajčo svou novou roli na sociálních sítích očividně užívá.

Jestli jsi dosud odmítal stáhnout aplikaci TikTok, nyní ti dáme minimálně jeden důvod to udělat. Můžeš v ní totiž sledovat frontmana kapely Kryštof Richarda Krajča. Profil plný hudebního vystupování úplně nečekej, nicméně kromě synchronizovaného tančení se svými dětmi ti přinese i jedinečnou příležitost zažít zpěváka trochu jinak. Například se přiučíš bezchybnému provedení prdění do hrnce, něco si uvaříš, a je možné, že se i zasměješ.

Doporučeno
Když si představím, kolik lidí nade mnou masturbovalo, přijde mi to nechutné, říká bývalá drogově závislá cam girl Kristýna Když si představím, kolik lidí nade mnou masturbovalo, přijde mi to nechutné, říká bývalá drogově závislá cam girl Kristýna 16. dubna 2020 19:36

Nebo taky ne. Při prvním pohledu na zpěvákův profil @krystok7 ti v hlavě přistanou dvě myšlenky. Ta první tě ujišťuje, že je všechno v pořádku. Že je Krajčo úžasným tátou, který své děti baví v karanténě, jak to jen jde, a že má i jistý smysl pro humor. Ta druhá křičí, že se frontman kapely Kryštof nejspíš úplně zbláznil a nutí tě nejen odejít z profilu, ale zároveň vymazat historii a pro jistotu přeinstalovat prohlížeč.

@krystok7

Kdo neprdí není Čech hej hej hej

♬ HSHAHA TOOT N SCREAM - sinmineral

Zhlédnutí jistých videí je na vlastní nebezpečí. Avšak původní myšlenka, která „donutila“ hlavní personu jedné z nejúspěšnějších popových kapel České republiky posledních let profil založit, je poměrně pochopitelná. Kapela svolala české influencery působící na TikToku ke spolupráci na videoklipu.

Doporučeno
Komunista Ondráček posílal studenty pracovat na pole. Prostě nová doba, komentuje mediální smršť Komunista Ondráček posílal studenty pracovat na pole. Prostě nová doba, komentuje mediální smršť 20. dubna 2020 12:19

Každý z účinkujících zatancoval choreografii, kterou vymyslela jeho nevlastní dcera Jasmína. Z materiálu se sestřihal videoklip k písni Hned teď (pojď být světlometem), který, dle očekávání, zaznamenal výrazný úspěch na českém YouTube, a momentálně trenduje na 10. místě. Písnička i s videem má povzbudit všechny posmutnělé duše v tomto nelehkém čase poznamenaném koronavirovou nákazou.

Krajčo na svém TikToku nejprve zveřejnil tutoriál, jak si povzbuzující taneček zatančit, následně se však relativně nové sociální sítí úplně poddal, což potvrzuje i jeho častá aktivita.

Začalo to nevinně oznámením, že bude vařit vegetariánské rizoto, na které navázal vtipnými (?) skeči, prděním do hrnce nebo poděkováním fanouškům Baníku Ostrava, kteří mu zaslali roušky s logem klubu

@krystok7

Můj komplet refrén jsem tanečník jak cyp :-)

♬ původní zvuk - krystok7

Takže ať už jsi fanouškem nebo odpůrcem zpěváka či jeho kapely, jeho TikTok stojí za zhlédnutí. Až na to koukneš, dej nám vědět, co si o tom myslíš.

Domů
Sdílet
Diskuse