Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2020 18:43
Čas čtení 1:00
Dominik Vetrák

Hunger Games dostane nový film. Prequel se zaměří na události v turnaji před příchodem Katniss Everdeen

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Film se natočí podle nové knihy, která se začne prodávat v květnu.

Poté, co 4 filmy v sérii Hunger Games v kinech vydělaly celosvětově necelé 3 miliardy dolarů, se studiu Lionsgate podařilo získat filmová práva ke knize The Ballad of Songbirds and Snake od autorky Suzanne Collins. Jde o prequel, takže bude děj zasazen před události původního příběhu s Katniss Everdeen.

Kniha se na pulty obchodů dostane 19. května a bude sledovat život 18letého chlapce jménem Coriolanus Snow. Jak jistě víš, z něj se později stane prezident Snow, kterého si ve filmech zahrál Donald Sutherland.

Doporučeno
Unorthodox je další miniseriál od Netflixu, který musíš vidět. Tvůrcům se podařilo spojit neslučitelné světy Unorthodox je další miniseriál od Netflixu, který musíš vidět. Tvůrcům se podařilo spojit neslučitelné světy 22. dubna 2020 12:41

Coriolanus prožívá s rodinou těžké časy. Naději na zlepšení však přijde, když dostane šanci být mentorem jednoho ze soutěžících v 10. hrách Hunger Games. Dobrá nálada ho však rychle opustí, když zjistí, že bude mentorovat mladé holčičce z chudého 12. okrsku. Ta v hrách na život a na smrt nemá velké šance.

Domů
Sdílet
Diskuse