Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2020 8:43
Čas čtení 1:27
Dominik Vetrák

One Punch Man dostane celovečerní hollywoodský film. Šílený příběh o neporazitelném hrdinovi napíší scenáristé Venoma

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Oblíbené anime/manga o holohlavém Saitamovi se dočká hollywoodského zpracování.

Existuje množství anime a mang z Japonska, které si jako hollywoodské a hrané filmy/seriály neumíme představit. Jedním z takových je i One Punch Man. Jde o úspěšnou internetovou sérii krátkých příběhů, z nichž se později stala velmi populární manga a také anime. Loni vyšla druhá série anime a i když šlo o citelný pokles kvality oproti první sérii, One Punch Man je stále úžasný.

Příběh sleduje holohlavého hrdinu jménem Saitama, který dokáže složit a zabít jakéhokoliv nepřítele na jednu ránu. Nejprve několikrát zachrání celou planetu, ale i to ho začíná nudit a postupně prožívá těžkou krizi identity i smyslu života, který ho vůbec nenaplňuje. Anime/manga je plné skvělého humoru, napínavých momentů, skvělých vedlejších postav a úžasně vybudovaného světa plného superhrdinů. Ti jsou podle schopností rozděleni do různých tříd.

Doporučeno
Unorthodox je další miniseriál od Netflixu, který musíš vidět. Tvůrcům se podařilo spojit neslučitelné světy Unorthodox je další miniseriál od Netflixu, který musíš vidět. Tvůrcům se podařilo spojit neslučitelné světy 22. dubna 2020 12:41
Domů
Sdílet
Diskuse