Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2020 v 8:54
Čas čtení 0:32
Ondřej Jarůšek

Koronavirus v Česku: Zemřel další člověk, udělalo se přes 250 000 testů a nakazilo se již 7 740 lidí

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Známe aktuální údaje o koronaviru.

Ministerstvo zdravotnictví před několika minutami zveřejnilo nové informace o šíření nového druhu koronaviru SARS-CoV-2 v České republice. Aktuálně je u nás onemocnění covid-19 potvrzeno u 4 121 osob, za celou dobu pandemie bylo v Česku prokázáno celkem 7 740 případů nákazy (tedy včetně uzdravených pacientů a těch, kteří zemřeli). Včera bylo potvrzeno 55 nových pacientů, což je zhruba dvakrát méně, než tomu bylo v pátek.

Doporučeno
Crack, pervitin a rap. Netradiční a surové drogové příběhy světových i českých raperů Crack, pervitin a rap. Netradiční a surové drogové příběhy světových i českých raperů 1. května 2020 v 9:06

Od včerejšího večera přibyla v Česku další oběť, která nemoci podlehla. Celkově tedy úřady evidují již 241 mrtvých. Dalších 319 lidí je hospitalizováno. Narostl však i počet pacientů, které se podařilo vyléčit. Těch je v současné době již 3 378

Za celou dobu pandemie u nás bylo provedeno 253 826 laboratorních testů. Nicméně počet provedených testů během jednoho dne byl včera relativně malý. V pátek se u nás totiž udělalo jen 4 192 testů, což je skoro dvakrát méně než v předešlých dnech.

Domů
Sdílet
Diskuse