Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2020 9:25
Čas čtení 1:10
Ondřej Jarůšek

Česká legenda na turnaji Oktagon Underground! Podívej se na jména bojovníků těžké váhy

SPORT
Uložit Uložené

Tito borci se budou bít o balík peněz ve váze do 100 kilo.

Unikátní turnaj Oktagon Undreground je již za dveřmi a organizace Oktagon MMA proto odtajnila jména bojovníků, kteří se poperou v pyramidě do 100 kilogramů. Na vítěze přitom čeká lákavá odměna ve výši 5 000 eur, v přepočtu přes 130 tisíc korun. A dle očekávání se máme nač těšit.

„Pyramida do 100 kilogramů nabízí na české straně doslova snovou záležitost, protože uvidíme v zajímavých pravidlech jednu z největších legend domácí scény Tomáše Hrona. Chlapíka, který tady 20 let v podstatě určuje scénu a 20 let se neustále zlepšuje. Na něj se budou chtít vytáhnout další skvělí postojáři, jako Daniel Škvor. Ten má vždy atraktivní zápasy a tohle by mohly být pravidla, které mu budou sedět," řekl k promotér Ondřej Novotný.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma),

„Představí se i mladý a talentovaný thaiboxer Malvin Mané, který má tu moderní tvrdou thajskou školu a je to divoch se vším všudy a hlavně – připomíná Melvina Manhoefa, se kterým má i podobné jméno. A čtvrtým do party je ,JayJay' Gottvald. Jediný zástupce Oktagonu v téhle pyramidě a vůbec to nebude mít jednoduché, navíc Hron je jedním z jeho kamarádů z Brna. Jestli tedy bude chtít vyhrát českou stranu, tak se pořádně zapotí,“ pokračuje Novotný.

Doporučeno
Naprosté peklo: Unikátní turnaj Oktagon Underground přinese zápasy plné hvězd Naprosté peklo: Unikátní turnaj Oktagon Underground přinese zápasy plné hvězd 4. května 2020 9:30

Tvrdé duely však slibuje i slovenská strana pyramidy. „Na Slovensku možná na první pohled ne tak známá jména, ale o to větší nadšení do boje mají. Z Oktagonu nebezpečný Pavol Langer a borec, který více méně ukončil kariéru, ale teď se vrací, protože postoj mu vždy seděl a do každého zápasu vletí po hlavě – Gabriel Torok,“ říká spoluzakladatel organizace Oktagon MMA.

V tuto chvíli už tedy známe jména kompletně všech účastníků napříč váhovými kategoriemi. Prvních zápasů se dočkáme už 16.5.2020 ve 20:00 a všechny bitvy si budeme moct užít díky PPV. Pravidla turnaje si můžeš prohlédnout na oficiální stránce organizace

Domů
Sdílet
Diskuse