Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2020 15:53
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Attila Végh oznámil další zápas! Kdy slovenského šampiona uvidíme bojovat?

SPORT
Uložit Uložené

Bývalý šampion Bellatoru nastoupí do další bitvy.

Rok 2019 zakončil Attila Végh ve velkém stylu, když před zraky dvou národů zvítězil v zápase století. Letos se mu narodil syn, v kinech mu vyšel úspěšný dokumentární film a mnohé fanoušky zajímalo zda tohoto slovenského velikána uvidíme ještě někdy bojovat. Odpověď nyní přišla od samotného Attily – ano, uvidíme! Své plány oznámil na sociálních sítích,

Jednat se bude o profesionální boxerský zápas (tedy nikoliv MMA) a uskutečnit by se měl v příštím roce. Více bližších informací se prý dozvíme již brzy. Zároveň Attila poděkoval zakladatelům organizace Oktagon MMA za to, že mu umožnili si splnit tuto výzvu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Attila Vegh (@veghattila),

Naposledy jsme Attilu Végha mohli vidět bojovat v závěru loňského roku na akci Oktagon 15, kdy se mu po zhruba dvou minutách podařilo knockoutovat bijce Karlose Vémolu. Společně poměřili síly i v nedávné AirBike výzvě, kde pro změnu zvítězil český „Terminátor“. Zda se někdy dočkáme i plnohodnotné odvety, zatím není jasné.

Doporučeno
Knockouty a kopy do hlavy. Epický turnaj Oktagon Underground odstartoval ve velkém stylu Knockouty a kopy do hlavy. Epický turnaj Oktagon Underground odstartoval ve velkém stylu 17. května 2020 11:42
Domů
Sdílet
Diskuse