Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2020 16:49
Čas čtení 0:51
Tímea Krauszová

Dcera Michaela Jacksona hraje ve filmu lesbického Ježíše. Lidé se bouří a sepisují petici proti distribuci

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Podepsaly ji už statisíce rozzlobených lidí.

Dcera zesnulého krále popu Paris Jackson si po boku Belly Thorne zahrála ve filmu Habit. Ztvárnila v něm postavu Ježíše Krista. Kontroverzní film dokončili již před pandemií, jeho premiéra ještě není známa. Na portálu Change.org však už přibyla petice proti tomuto filmu, kterou podepsaly statisíce lidí. Chtějí zastavit distribuci, protože film podle nich uráží křesťany.

Doporučeno
Transgender modelka: Pokud jsou vaše děti jiné, je třeba to řešit, jinak jim pokazíte život (Rozhovor) Transgender modelka: Pokud jsou vaše děti jiné, je třeba to řešit, jinak jim pokazíte život (Rozhovor) 28. června 2020 11:21

Ježíš jako lesbička?

V textu petice organizátoři tvrdí, že Ježíš je ve filmu lesbičkou. Podle nich jsou distributoři filmu ignoranti, kteří si nevšimli, že jejich film bude šířit nenávist vůči křesťanům a normalizovat ji. Proto vzali situaci do vlastních rukou a spustili petici, aby zabránili šíření snímku. Petici v době psaní článku podepsalo již více než 275 tisíc lidí.

Proti filmu se již v minulosti ohradila organizace One Million Moms. Podle nich ženská postava Ježíše ohýbá genderová pravidla, film si utahuje z křesťanství a z věřících, a proto jsou proti tomu, aby film spatřil světlo světa. Tuto petici podepsalo kolem 71 tisíc lidí.

Podle britského Guardianu se přitom v kuloárech šeptá, že po lesbickém Ježíšovi by si mohla modelka a herečka Paris Jackson zahrát i v roli lesbického Mohameda.

Domů
Sdílet
Diskuse