Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2020 18:37
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Hayden Christensen se údajně objeví znovu jako Darth Vader. Zahraje si v novém seriálu na Disney+?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejnovější zvěsti hovoří o tom, že se Hayden Christensen vrátí ke své ikonické roli.

Během posledního podcastu na serveru LRM jsme se dozvěděli, že Hayden Christensen se s největší pravděpodobností vrátí jako Anakin Skywalker/Darth Vader. Nedostane však vlastní film či seriál, ale bude hrát velkou roli v připravované minisérii na Disney+, která se zaměří na Obi-Wana Kenobiho.

Doporučeno
Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů 14. července 2020 16:08

V lednu nám Lucasfilm oznámil, že seriál odkládá na neurčito, aby se mohli přepsat scénáře. Není třeba se však bát, že se zruší, právě naopak. Disney do něj plánuje zapojit i Anakina/Vadera.

Christensen naposledy postavu ztvárnil před 15 lety. Dnes už má 39 let a bude rozhodně zajímavé sledovat, jak se s rolí popere. Za posledních 10 let natočil 9 nenápadných, většinou podprůměrných či průměrných filmů. Posledním velkým filmem bylo sci-fi Jumper z roku 2008. Nová minisérie se má odehrávat mezi epizodami III a IV. Více se o ní dozvíš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse