Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2020 17:40
Čas čtení 0:47
Antonín Havlík

Ikea do své nabídky zahrne nové bezmasé kuličky. Chce snížit prodej prodej těch klasických

GASTRO EKOLOGIE VEGETARIÁNSTVÍ
Uložit Uložené

Švédská nábytkářská firma Ikea představuje alternativu za masové kuličky. Má menší dopad na životní prostředí.

Švédská firma Ikea se přizpůsobuje poptávce po ekologicky udržitelnějších produktech nejen v oblasti nábytku a výrobků do domácnosti, ale také jídla. Od srpna proto začne nabízet masové kuličky ve vegetariánské variantě – tedy že budou chutnat a vypadat jako původní varianta, ale vyrobené budou na rostlinné bázi a určené flexitariánům, vegetariánům i veganům.

Zákazníci tyto bezmasé kuličky najdou jak na pultech Ikea poboček, tak v jejich restauracích. Upozornil na to web Mediar.cz.

Masové kuličky jsou v Ikee legendárním artiklem: v Česku se ročně prodá 17 milionů kuliček, přičemž ve světě je to přes miliardu. Nová nabídka nemá zaujmout jenom vegetariány, ale i jedlíky masa.

Ikea do své nabídky zahrne nové bezmasé kuličky. Chce snížit prodej prodej těch klasických
Zdroj: IKEA
Doporučeno
Rozvolnění opatření přineslo nákupní šílenství, před obchodními domy Ikea stály stovky lidí Rozvolnění opatření přineslo nákupní šílenství, před obchodními domy Ikea stály stovky lidí 11. května 2020 11:14
Domů
Sdílet
Diskuse