Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2020 15:48
Čas čtení 1:06
Vojtěch Vanda

Teenager Lil Tecca získal dvojnásobný titul ve wrestlingu! Tedy alespoň v novém klipu Royal Rumble

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Tecca včera oslavil 18. narozeniny a jako dárek nadělil svým fanouškům video, které by mohlo být předzvěstí něčeho velkého.

Mladý newyorkský štírek Lil Tecca je nezastavitelný. Dne 30. srpna to bude rok, co je venku jeho debutový mixtape We Love You Tecca, za který získal od asociace RIAA zlatou desku, a už se chystá na další projekt. Nyní má jít o jeho debutové album. Hype, který by mohla deska způsobit, je zachycen v novém videoklipu k singlu Royal Rumble, a nutno podotknout, že se dá očekávat davové šílenství. 

Doporučeno
Kdo je Alexandr Lukašenko? Kdo je Alexandr Lukašenko? 27. srpna 2020 10:07

Proč? Mixtape We Love You Tecca, na němž se nachází i stamilionový megahit Ransom, se prodával opravdu sám Během prvního týdne zmizelo z pultů 68 000 kusů a v hitparádě Billboard 200 debutoval na čtvrtém místě. Což by nemuselo být zas tak moc překvapivé, kdybychom nevěděli, že Tecca tento „malý mixtape“ nahrál ze srandy. 

Domů
Sdílet
Diskuse