Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2020 11:08
Čas čtení 0:33
Adam Novosad

Marvel vzpomíná na Chadwicka Bosemana v dojemném videu, při kterém steče slza zřejmě každému fanouškovi zesnulého herce

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herec bojoval s rakovinou dlouhá léta, aniž by o své diagnóze veřejně mluvil.

Přes víkend svět opustil herec Chadwick Boseman, který proslul jako představitel superhrdiny Black Panthera ve filmu od studia Marvel. Právě Marvel usilovně pracoval na tom, aby svému herci vytvořil vzpomínku hodnou superhrdiny.

V téměř pětiminutovém videu se střídají záběry z natáčení Black Panthera společně s vyjádřeními režisérů, producentů či hereckých kolegů, kteří s obdivem v očích pozorovali, jak se Chadwick Boseman vžil do role superhrdiny.

Nejenže svým hereckým výkonem nadchl fanoušky Marvelu, ale díky symbolismu, kterým je film protkán, inspiroval i miliony lidí tmavé pleti.

Doporučeno
Zemřel Chadwick Boseman – hrdina z filmu Black Panther. Zabila ho rakovina Zemřel Chadwick Boseman – hrdina z filmu Black Panther. Zabila ho rakovina 29. srpna 2020 8:17

Ve vzpomínce hovoří i jména jako Chris Evans, Scarlett Johansson či Robert Downey Jr., stejně jako samotný Chadwick Boseman. Ten konstatoval, že filmy jako Blacko Panther musí být natočeny správným stylem, a pak dokážou poskytnout lidem naději. Video nakonec zakončuje příznačný vzkaz „Navždy budeš naším králem“.

Domů
Sdílet
Diskuse