Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. září 2020 20:56
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Zendaya, Timotheé Chalamet a Jason Momoa se předvádějí na nových obrázcích z Duny. Kdy se dočkáme traileru?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Magazín Empire uvolnil z filmu nové záběry.

Díky magazínu Empire se můžeme pokochat pohledem na několik nových záběrů z Duny, očekávaného remaku známého fantasy, které se kromě jiných pokoušel zfilmovat i David Lynch.

Nová filmová verze od kanadského mága Dennise Villeneuvea (Arrival, Prisoners, Sicario, Blade Runner 2049) vypadá skvěle na každém promo materiálu, a tak doufáme, že se obrovský, údajně nezfilmovatelný příběh podařil a v kinech se dočkáme nezapomenutelného zážitku.

Některé z nás Nolan se svým Tenetem trochu zklamal, a tak všichni své oči upírají na dalšího režisérského génia Villeneuvea. První záběry bychom měli vidět už 9. září.

Doporučeno
Češka Xholakys z OnlyFans: Fanoušek chtěl ode mě koupit fotku použitého tamponu. Prodala jsem mu ji za 2,5 tisíc korun (Rozhovor) Češka Xholakys z OnlyFans: Fanoušek chtěl ode mě koupit fotku použitého tamponu. Prodala jsem mu ji za 2,5 tisíc korun (Rozhovor) 30. srpna 2020 10:30

Kromě Timotheého Chalameta a Rebeccy Ferguson uvidíme i herce a herečky jako: Jason Momoa, Zendaya, Stellan Skarsgard, David Dastmalchian, Oscar Isaac, Javier Bardem, Josh Brolin, Dave Bautista a další. Některé z nich můžeš vidět i na obrázcích níže v galerii.

O scénář se postaral Eric Roth (A Star is Born, Benjamin Button) a kameru měl na starosti Greig Fraser (Lion, Rogue One: A Star Wars Story, Zero Dark Thirty). Soundtrack složí geniální Hans Zimmer.

Film by měl zpracovat polovinu příběhu a studio Warner Bros. už údajně souhlasilo, aby Villeneuve natočil i druhou část. Premiéra je zatím naplánována na 18. prosinec 2020. Všechny potřebné informace se dozvíš v našem rozsáhlém preview zde.

Domů
Sdílet
Diskuse