Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2020 13:11
Čas čtení 0:53
Dominik Vetrák

Pokračování Lvího krále natočí režisér oscarového Moonlight

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na Lvím králi 2 se již pomalu začíná aktivně pracovat.

Lví král vydělal loni jen v kinech 1,6 miliardy dolarů. Podobně jako u Aladina, kterému se také podařilo vydělat v kinech více než miliardu, i v tomto případě bylo jen otázkou času, kdy Disney ohlásí pokračování.

Deadline informuje, že Disney pověřilo režií pokračování Barryho Jenkinse, scenáristu a režiséra, jehož znáš díky oscarovému Moonlight či If Beale Street Could Talk.

Doporučeno
Karlos Vémola začal doma chovat lvici, kterou prý někdo vyhodil v krabici ven. Chce ji dostat zpátky do přirozeného prostředí Karlos Vémola začal doma chovat lvici, kterou prý někdo vyhodil v krabici ven. Chce ji dostat zpátky do přirozeného prostředí 30. září 2020 20:07

Podle jednoho ze zdrojů Deadline se dočkáme dalšího blockbusterové filmu, který přirovnává k snímku Godfather: Part II. V dvojce Kmotra jsme se podívali i do minulosti a sledovali zrod Dona Corleoneho a jeho rodiny (mladého Corleoneho si tehdy zahrál Robert De Niro). V dvojce Lvího krále by se tedy mohl opět ukázat Mufasa a mohli bychom se dozvědět, jak se králem mezi zvířaty stal on.

Nás remake Lvího krále velmi nezaujal. Šlo o studiový blockbuster s jediným cílem – vydělat co nejvíce. Uvidíme, jak to bude s jeho pokračováním, protože režie se chopí člověk odpovědný za osobní a emotivní dramata ze světa nezávislých filmů. 

Právě on bude pracovat s virtuální realitou, stamilionovými rozpočty a legendárními postavami ve svém prvním hollywoodském velkofilmu. Jenkins chce určitě vyprávět zajímavý příběh, takže by to nakonec mohlo dopadnout mnohem lépe než v případě jedničky.

Domů
Sdílet
Diskuse