Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2020 11:00
Čas čtení 0:55
Vojtěch Vanda

Hnutí Extinction Rebellion znovu protestuje. V rámci Velké rebelie dnes sedělo před Poslaneckou sněmovnou.

NEWS ČESKO EXTINCTION REBELLION
Uložit Uložené

Deset osob, které před Sněmovnou protestovaly, bylo zajištěno policií.

Série protestů za zdravější planetu Velká rebelie pokračuje. Poslední akce hnutí Extinction Rebellion se odehrála před Poslaneckou sněmovnou, kam se vydalo deset protestujících. Chtěli upozornit na nečinnost vlády a nedostatečné kroky České republiky ve smyslu znečišťování životního prostředí. Všichni dotyční byli zajištěni policií.

Doporučeno
Tři ekologičtí aktivisté se přivázali k budově ministerstva financí. Upozorňují na chybějící ekologický rozpočet Tři ekologičtí aktivisté se přivázali k budově ministerstva financí. Upozorňují na chybějící ekologický rozpočet 29. září 2020 11:03

Už včera ohlásila pražská buňka hnutí Extinction Rebellion velký protest, který by měl završit akci Velká rebelie 2020. Během ní probíhaly protesty proti vládnímu postoji ve věci klimatické krize. Informovali jsme tě například o blokádě vchodu do ministerstva financí, která se odehrála před dvěma dny. 

Domů
Sdílet
Diskuse