Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2020 19:24
Čas čtení 1:00
Tímea Krauszová

Odložení nové bondovky bylo posledním hřebíkem do rakve druhé největší sítě kin na světě, zvažuje zavírání provozoven

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Více než 5 000 lidem hrozí, že přijdou o práci.

Premiéra nové bondovky No Time To Die byla opět přesunuta, tentokrát na duben 2021. Pro kina je to posledním hřebíkem do rakve: Druhý největší provozovatel kin na světě Cineworld zavírá všechna svá kina v USA, Británii a Irsku. Britskému premiérovi i ministrovi kultury vzkázal, že odvětví přestává situaci zvládat. Jen v Británii je tak ohroženo více než pět tisíc pracovních míst, informuje BBC.

Doporučeno
Billie Eilish si vylévá srdce v klipu pro titulní skladbu k poslednímu Jamesi Bondovi od Daniela Craiga Billie Eilish si vylévá srdce v klipu pro titulní skladbu k poslednímu Jamesi Bondovi od Daniela Craiga 2. října 2020 15:17

Bonda posunuli už podruhé

Jamese Bonda nezastaví jen tak něco, ale koronavirová pandemie si s ním zjevně poradila. Film měl přijít do kin už v březnu tohoto roku, termín byl následně přeložen na listopad a nyní premiéru znovu odložili na jaro příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse