Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2020 19:31
Čas čtení 0:54
Dominik Vetrák

Tom Cruise natáčí šílenou akční scénu na střeše jedoucího vlaku. Nezapomíná na úsměv a mávání fanouškům v autech

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tom Cruise právě natáčí sedmý díl série Mission: Impossible.

Tom Cruise v současnosti natáčí Mission: Impossible 7, takže různí paparazzi či šťastní fanoušci mají možnost potkat ho v některých světových metropolích. Přesně to se stalo i několika fanouškům v Norsku. Štáb tam natáčel další ze šílených akčních scén.

Doporučeno
Party 9 homosexuálů se nečekaně zvrtne. Představitel Sheldona září v novince od Netflixu Party 9 homosexuálů se nečekaně zvrtne. Představitel Sheldona září v novince od Netflixu 3. září 2020 9:14

Tom Cruise je proslulý tím, že si akční scény natáčí sám. Chce je natočit před skutečnými kamerami namísto počítačových triků. Učí se létat v helikoptérách, skáče z mostů, letadel a aut. Sem tam si něco zlomí a následně se znovu vrhá do akce.

Nyní ho při natáčení v Norsku fanoušci zahlédli na střeše jedoucího vlaku. Cruise se na své fanoušky usmíval a mával jim, díky čemuž měli určitě nezapomenutelný zážitek.

Domů
Sdílet
Diskuse