Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2020 22:34
Čas čtení 1:00
Dominik Vetrák

Pokračování hororu Don’t Breathe je téměř hotové! Vrátí se i nevidomý záporák

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Stephen Lang se vrací v jedné ze svých nejlepších rolí.

Po dlouhých měsících bez jakékoliv novinky jsme od herce Stephena Langa (Avatar) obdrželi potěšující zprávu. Lang ztvárnil v jedničce hlavní roli nevidomého „záporáka“. Na svém Twitteru oznámil, že své scény pro Don’t Breathe 2 už natočil.

Dá se tedy očekávat, že natáčení filmu brzy dokončí a pokračování oblíbeného hororu z roku 2016 poputuje do postprodukce ještě tento rok.

Podle webu Bloody Disgusting se v ději posuneme o několik let. Langova postava nevidomého veterána přežila události prvního filmu, ale tvůrci zřejmě usoudili, že cesta pomsty je nereálná. Najít ženu, která jako jediná přežila události jedničky, o které neví téměř nic, a to bez zraku, by bylo až příliš velké fantasy.

Doporučeno
Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA Od vyhazovače až po světového bojovníka. První Slovák v UFC Ľudovít Klein se zapsal do historie domácího MMA 21. července 2022 8:30

Namísto toho se tedy nevidomý veterán uchýlí k životu v samotě. Rozhodne se vychovat mladou dívku, jejíž rodiče zemřeli při požáru jejich domu. Klidný život dívky a jejího adoptivního otce naruší skupina násilníků, která dívku unese. Nevidomý muž musí opustit svou chatku, najít násilníky, pomstít se jim a zachránit dívku.

Domů
Sdílet
Diskuse