Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2020 20:06
Čas čtení 0:45
Daniel Kopejska

Muž se v ubytovně oháněl mečem, vadil mu hluk spolubydlících

NEWS
Uložit Uložené

Policisté v České Lípě museli zasahovat proti muži, který mečem útočil proti sousedům, kvůli kterým prý nemohl spát.

Muž v českolipské ubytovně se rozhodl uklidnit svoje sousedy velmi rázným způsobem. Dle jeho slov dělali hluk a on kvůli tomu nemohl spát, vydal se tak na výpravu s mečem v ruce. Nejdříve mečem rozbil dveře a následně svému sousedovi agresivně přiložil čepel na břicho a řekl mu, že má být zticha, informovala městská policie České Lípy pomocí statusu na svém Facebooku.

Doporučeno
Policie hledá nebezpečného muže z Prahy, který střílel a útočil kladivem na souseda Policie hledá nebezpečného muže z Prahy, který střílel a útočil kladivem na souseda 21. srpna 2020 15:49

Správkyně ubytovny po incidentu zavolala policii. Na místo dorazili strážníci a muže zadrželi. Když se ho následně tázali, proč to udělal, odpověděl jim, že jeho spolubydlící každý den ruší noční klid. Samozvaný rytíř byl poté podroben dechové zkoušce, která prokázala 2 promile alkoholu v dechu. 

Domů
Sdílet
Diskuse