Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2020 19:25
Čas čtení 1:11
Vojtěch Vanda

Osmiletý Pop Smoke jako v Sám doma. Se stejně starým Quavem jezdí v Rolls-Royce, obsluhuje je komorník a prší na ně bankovky

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Venku je další klip z posmrtného alba newyorkského krále drillu.

Místo Kevina Pop Smoke a Quavo, místo zlodějů luxusní zámek, Rolls-Royce a spousta zelených bankovek. Asi nějak takto vypadala scéna k nejnovějšímu videoklipu Aim For The Moon z posledního alba Pop Smoka. Jakoby se oba rapeři vrátili do svých dětských já, ale jejich nynější bohatství je neopustilo. Kdo ví, jaká by byla situace, kdyby se nejednalo o nasimulovanou situaci, ale realitu. Možná by Pop Smoke byl stále mezi námi.

Doporučeno
Pravý král New Yorku se vydání svého debutového alba nedožil. 50 Centův nástupce vydal reinkarnovanou klasiku (Recenze) Pravý král New Yorku se vydání svého debutového alba nedožil. 50 Centův nástupce vydal reinkarnovanou klasiku (Recenze) 7. července 2020 9:58

Tak to ale není, proto se musí natáčet videoklipy podobné tomu, který si vzal na starost Oliver Cannon. Jedná se tak už o druhý videoklip, který se musel obejít bez fyzické přítomnosti zemřelého rapera. Ten přišel o život 19. února nad ránem, když jej v jeho vlastním domě v Los Angeles přepadl neznámý lupič se zbraní.

Label, management a nejspíše i rodina se ale, jak vidno, nadále snaží udržovat Smokeův odkaz naživu, přestože například Instagram už žádný nový příspěvek od jeho smrti neviděl. Na rozdíl od jeho zemřelých kolegů jako Lil Peep, XXXTentation nebo Mac Miller nechávají památnou galerii netknutou tak, jakoby si interpret dal akorát hodně dlouhou dovolenou.

Domů
Sdílet
Diskuse