Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2020 10:43
Čas čtení 1:06
Vojtěch Vanda

V pátek se po nich slehla zem. Po Nině s jejím kamarádem pátrají policisté

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pokud jsi je náhodou zahlédl, zavolej na 158.

Měla dorazit na 3 srazy, nedostavila se ani na jeden. Nina Hustedová z Prahy se od té doby neozvala. Od pátečního odpoledne ji s její kamarádem Janem Polyákem pohřešuje její rodina. „Nevíme, zda se jim něco nestalo. Moc vás prosím, pokud jste je viděli, dejte okamžitě vědět,“ prosila veřejnost na Facebooku její sestra.

Doporučeno
Před poslední zpovědnicí ve finále mě prosili, abych už řekl, že chci vyhrát, říká vítěz soutěže MasterChef Roman (Rozhovor) Před poslední zpovědnicí ve finále mě prosili, abych už řekl, že chci vyhrát, říká vítěz soutěže MasterChef Roman (Rozhovor) 6. listopadu 2020 17:03

Minulý týden v pátek měl být pro Ninu Hustedovou den jako každý jiný. Podle toho, co napsala její sestra Anna na Facebook, měla spoustu pochůzek. Kromě toho se měla odpoledne sejít se svým kamarádem Janem Polyákem, od té doby ale ani jeden z nich nedal o sobě vědět.

„Policisté prosí veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešované čtyřiadvacetileté ženě. Pohřešovaná byla naposledy viděna včera ve svém bydlišti v pražských Stodůlkách. Od té chvíle ji nikdo neviděl. Kriminalisté již prověřili desítky míst, kde by se mohla nacházet, ale do současné chvíle se ženu nepodařilo vypátrat,“ uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Aby se zvýšila pravděpodobnost identifikace jejich polohy, zveřejnila policie i kamerový záznam, na kterém jsou oba pohřešovaní vidět. „Žena má na sobě světlý kabát dlouhý po kolena, modré džíny, černé kotníkové boty a na zádech měla při odchodu z domu modrý batoh. Muž má na sobě tmavou bundu, modré džíny a na zádech měl při odchodu z domu tmavý batoh,“ uvedla Kropáčová popis obou osob.

Podle statusu Anny Hustedové se předpokládá, že v pátek odpoledne mezi 14 a 17 hodinou, se měla nacházet v Praze v oblasti Hůrka, Petřiny či Palmovka

Doporučeno
Joe Biden – Co víme o novém prezidentovi USA? Joe Biden – Co víme o novém prezidentovi USA? 7. listopadu 2020 18:06

Kam vedly kroky Hustedové a Polyáka, se nepovedlo zjistit ani po víkendu. Jak sestra pohřešované Anna, tak policejní kriminalisté se proto obrací na veřejnost, aby v momentě, pokud vědí něco více alespoň o jednom z nich, kontaktovali bezpečnostní složky na čísle 158. 

Zpět
Sdílet
Diskuse