Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2020 6:43
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Mel Gibson potvrzuje Smrtonosnou zbraň 5!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herec prozradil, že po 22 letech připravují další část.

Některé filmové dvojice milujeme nadevše. Určitě mezi ně patří i Mel Gibson a Danny Glover jako Martin Riggs a Roger Murtaugh z filmové série Smrtonosná zbraň. Jejich příběh skončil v posledním, čtvrtém díle, který do kin dorazil v roce 1998.

Oba herci následně šli svými vlastními cestami. Danny Glover točí filmy do dnešního dne, stejně jako Gibson, který už i zrežíroval. Oběma by se však návrat k jejich milovaným a zřejmě nejoblíbenějším postavám nesmírně hodil.

Doporučeno
Sahám si na ně každý měsíc nebo Dole dobrý. Občas mi chodí od kluků e-maily, že chtějí vyšetřit varlata, říká Vacková (Rozhovor) Sahám si na ně každý měsíc nebo Dole dobrý. Občas mi chodí od kluků e-maily, že chtějí vyšetřit varlata, říká Vacková (Rozhovor) 11. listopadu 2020 13:21

O potenciální páté části posloucháme už nějaký ten rok a dnes už s jistotou můžeme říci, že to nebyl jen šum novinářů. Gibson se objevil během filmového segmentu v relaci Good Morning America, kde vyprávěl o své filmové novince Fatman.

Domů
Sdílet
Diskuse