Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2020 8:22
Čas čtení 2:24
Dominik Vetrák

Na Disney+ uvidíme 10 marvelovských seriálů včetně Groota či nástupce Iron Mana

FILMY A SERIÁLY DISNEY MARVEL MARVEL SERIÁLY
Uložit Uložené

Disney chystá s Marvelem, Pixarem a Star Wars opravdu velké věci.

Disney před pár hodinami uspořádalo více než čtyřhodinovou konferenci, během které odhalilo plány pro Disney+. Společnost nedávno oznámila, že se v následujících letech soustředí hlavně na svou streamovací platformu. Teď jsme dostali důkaz o tom, že nepřeháněla.

Marvel Studios pro Disney+ připravuje hned 10 seriálů (!!!). Dva z nich zastoupí pokračování legendy Iron Mana. V minulosti jsme avizovali, že se možná dočkáme minisérie Ironheart, a to se také stává skutečností.

Hlavní postavou bude Riri Williams, geniální mladá vědkyně, která vytvoří nejpokročilejší oblek od dob Tonyho Starka. Druhým seriálem bude Armor Wars, ve kterém bude hlavní postavou War Machine v podání Dona Cheadla.

Doporučeno
Víme, na co se Češi v roce 2020 koukali na Netflixu nejvíce Víme, na co se Češi v roce 2020 koukali na Netflixu nejvíce 10. prosince 2020 16:50

James Gunn, režisér a scenárista obou dílů Strážců galaxie, natočí ještě před třetím dílem série vánoční speciál. Více informací nemáme, ale pravděpodobně půjde o krátkou seriálovou epizodu pro fanoušky. Zároveň jsme se dozvěděli, že na Disney+ uvidíme i minisérie Groota

Příští rok se na Disney+ dostane i nová hrdinka Ms. Marvel. Celý seriál zrežírovali režiséři Bad Boys 3 – Adil El Arbi a Bilall Fallah. Více se o postavě dozvíš zde.

Tatiana Maslany ztvární She-Hulk, sestřenici Bruce Bannera (Mark Ruffalo). Nejzajímavější na seriálu je, že se v něm vrátí postava Abomination, kterou jsme naposledy viděli ve filmu The Incredible Hulk z roku 2008. 

Vlastní seriál dostane i Nick Fury. Hlavní role v něm ztvární Samuel L. Jackson a vynikající Ben Mendelsohn v roli Talose z rasy Skull. Seriál se bude jmenovat Secret Invasion. Jde o událost, kdy se na Zemi odhalí členové mimozemské rasy Skrull. Ti před dlouhými lety zajali významné politické a jiné osobnosti na Zemi, přebrali jejich fyzickou podobu a začali se připravovat na plán ovládnutí naší planety.

Doporučeno
10 věcí, které musí Marvel změnit v roce 2024, abychom si ho zase zamilovali 10 věcí, které musí Marvel změnit v roce 2024, abychom si ho zase zamilovali 8. ledna 2024 12:00

Kromě toho však unesli i pár Avengerů. S touto mimozemskou rasou jsme se v MCU seznámili v Captain Marvel. Je možné, že mnoho Skrullů se na Zemi vrátilo. Kevin Feige už pravděpodobně ví, jak s nimi naloží, ale my jsme stále ve tmě. Potenciál je obrovský (nejen na překvapivá odhalení). V komiksech jsou Skrullové záporáci, přičemž v MCU si záporácke role prohodili právě s rasou Kree.

Pak tu máme i zajímavou potitulkovou scénu z druhého Spider-Mana. V ní jsme se dozvěděli, že Nick Fury odpočívá někde ve vesmíru, zatímco ho na Zemi zastupoval člen Skrullů Talos s Furyho fyzickou podobou. I proto ho Mysterio oklamal tak jednoduše. Více se o této potitulkové scéně dočteš zde.

Disney+ je i o pohádkách. Těšit se můžeme na spin-off seriály pro slavné pixarovky Up a Cars. Na Disney+ uvidíme i seriály ze světů Moana či Princess and the Frog. Chystají se i mnohé další animované filmy a seriály či spin-offy z jejich klasických příběhů.

Kromě toho nás Pixar potěšil odhalením dalšího filmu. Lightyear se do kin dostane v roce 2022. Půjde o prequelový film o Buzzovi z Toy Story. Dozvíme se, co dělal před událostmi Toy Story, kdy si ještě neuvědomoval, že je hračka a ne skutečný hrdina. Snímek připraví Pixar a Buzze namluví nově Chris Evans (bude to jeho mladší verze, takže se to dá pochopit).

Doporučeno
Hulk má syna a nulový dopad Eternals. Šest věcí, které Marvel musí nutně vysvětlit Hulk má syna a nulový dopad Eternals. Šest věcí, které Marvel musí nutně vysvětlit 5. prosince 2023 14:00

Očekávaný animák Raja and the Last Dragon se dostane do kin 5. března 2021. Animák bude ve stejný den dostupný i na Disney+. Podobně jako Mulan, i za jeho zhlédnutí si však připlatíte prémiovou cenu. Na závěr chceme potěšit fanoušky Chip 'N' Dale. Kultovní animovaná pohádka se na Disney+ dostane ve formě celovečerního filmu, který bude mixovat počítačové triky, CGI a hrané výkony herců ve skutečném prostředí před kamerami.

Domů
Sdílet
Diskuse