Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2020 19:51
Čas čtení 1:00
Ondřej Jarůšek

Herečku z filmu V síti, která se vydávala za 12letou dívku, lákal pár k sexu. Žena se u soudu zhroutila

NEWS V SÍTI
Uložit Uložené

Ivan H. a Markéta M. lákali herečku, která se vydávala za dvanáctiletou dívku, k sexu. Kromě ní se však pokoušeli zlákat i další dívky.

Osmatřicetiletý Slovák Ivan H. a jeho devětadvacetiletá partnerka Markéta M. stanuli před soudem kvůli obvinění, že k sexu lákali nezletilé dívky. Na internetu komunikovali mimo jiné taky s herečkou z dokumentu V síti, která se vydávala za dvanáctiletou Niki. S tou se dokonce setkali v jedné z pražských kaváren, kde ji lákali na sex ve třech. Informoval o tom server iDNES.

Doporučeno
10 nejlepších českých a slovenských filmů z 21. století na Netflixu 10 nejlepších českých a slovenských filmů z 21. století na Netflixu 30. listopadu 2020 14:30

Dvojice se na Facebooku snažila minulý rok k sexu ve třech zlákat také dvanáctiletou Adrianu, které za pohlavní styk nabízeli dva tisíce korun. Ivan H. se tímto způsobem pokoušel s pomocí sociálních sítí zneužít také dvanáctiletou Míšu, za kterou však během konverzace začala odpovídat její máma s kamarádkou, aniž by to obžalovaný Slovák tušil.

Domů
Sdílet
Diskuse