Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2020 8:56
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek Tímea Krauszová

VIDEO: Král těžké váhy Anthony Joshua tvrdě knockoutoval Puleva v 9. kole!

SPORT
Uložit Uložené

Pulev na Joshuu nestačil

Úřadující král těžké váhy v boxu a držitel opasků WBA, WBO, IBF a IBO Anthony Joshua v obhajobě svých titulů nezaváhal. V noci na dnešek se Brit utkal s bulharským vyzývatelem Kubratem Pulevem, ten však na šampiona nestačil. Joshua jej tvrdě knockoutoval v 9. kole.

Zápas na místě sledoval i legendární boxer Floyd Mayweather, který se příští rok utká v exhibici s youtuberem Loganem Paulem.

Doporučeno
Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera 1. září 2020 16:46

Joshua v pozápasovém rozhovoru řekl, že zvedáky, kterými trefoval soupeřovu bradu, byly poctou pro Mikea Tysona. I ten se nedávno vrátil do ringu v exhibičním zápase s Royem Jonesem Jr.

Ještě předtím, než však Joshua popřál všem sledujícím veselé Vánoce, řekl, že si kolem pasu chce obepnout taky titul organizace WBC. Ten jediný mu ve sbírce chybí. Jeho právoplatným majitelem je aktuálně Joshuův krajan Tyson Fury, který jej loni získal po boji s Deontayem Wilderem. 

„Chci toho, kdo má ten poslední pás. Pokud je to Tyson Fury, tak chci zápasit s Tysonem Furym,“ nechal se slyšet Anthony Joshua.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Anthony Joshua (@anthonyjoshua)

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Anthony Joshua (@anthonyjoshua)

Domů
Sdílet
Diskuse