Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2021 21:33
Čas čtení 1:01
Dominik Vetrák

Duna, Suicide Squad, Mortal Kombat, Conjuring 3, Godzilla vs Kong či Matrix. Warner Bros. ukazuje, co nás čeká tento rok

FILMY A SERIÁLY HBO MAX
Uložit Uložené

Warner Bros. utvrzuje diváky o tom, že všechny jejich filmy uvidíme letos na HBO Max ve stejný den jako v kinech.

Same Day Premieres. Takový je název traileru zaměřeného na všechny filmy od studia Warner Bros. To se rozhodlo, že místo nekonečných odkladů začne filmy vydávat. Ve stejný den budou mít premiéru v kině i na streamovací platformě HBO Max. Konglomerát Warner Media tedy bude sbírat tržby v kinech a k tomu nové předplatitele pro HBO Max (Warner Media vlastní Warner Bros. i HBO).

Letos tak budeš mít na výběr jít na Matrix 4 do kina nebo si ho užít z pohodlí domova. Pokud to kino ale bude bezpečné, jako správný fanoušek filmů ho zřejmě upřednostňuješ před televizí. Ironicky nejočekávanější film od Warneru, a tedy Matrix 4, v tomto traileru neukázali. Tvůrci na to ale stále mají dost času, premiéra je naplánována až na prosinec.

Doporučeno
10 otázek a odpovědí, které máme po 3 epizodách WandaVision. Co se ve skutečnosti děje s falešným světem? 10 otázek a odpovědí, které máme po 3 epizodách WandaVision. Co se ve skutečnosti děje s falešným světem? 23. ledna 2021 15:30

Zato si ale můžeš užít zcela nové záběry ze snímků jako The Suicide Squad, Godzilla vs. King Kong, Conjuring 3: The Devil Made Me Do It, The Many Saints of Newark (prequel k seriálu Sopranos), Space Jam 2, Tom & Jerry a řady dalších. Trailer je to docela povedený, ale sestříhat atraktivní záběry z takového množství blockbusterů není až tak náročné. 

Níže přikládáme seznam všech celovečerních projektů, které Warner Bros. plánuje letos uvést v kinech a na HBO Max.

1. The Little Things – 29. ledna

2. Judas and the Black Messiah – 12. ledna

3. Tom & Jerry – 26. února

4. Godzilla vs. King Kong – 31. března

5. Mortal Kombat – 16. května

6. The Conjuring: The Devil Made Me Do It – 4. června

7. In the Heights – 18. června

8. Space Jam: A New Legacy – 16. června

9. The Suicide Squad – 6. srpna

10. The Many Saints of Newark – 24. září

11. Dune – 1. října

12. King Richard – 19. října

13. Matrix 4 – 22. prosince

14. Reminiscence – 2021

15. Malignant – 2021

16. Those Who Wish Me Dead – 2021

Domů
Sdílet
Diskuse