Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2021 11:59
Čas čtení 0:39
Ondřej Jarůšek

Dívka se v Praze ubránila znásilnění. Muže udeřila do rozkroku a utekla

NEWS
Uložit Uložené

Muž prý výrazně voněl voňavkou Dior - Sauvage.

Pražská policie se zabývá případem neznámého pachatele, který se měl v Letenských sadech pokusit znásilnit dvaadvacetiletou dívku. Tu chlípník osahával na intimních partiích a pokoušel se ji svléknout. Pohotová žena však muže udeřila do rozkroku a z místa utekla. K incidentu mělo dojít ve středu 20. ledna kolem osmé hodiny večer.

Zvrhlíka nyní hledá policie. Podle popisu napadené ženy je muži kolem 30 let, mluví plynně česky, je hubené postavy a měří přibližně 180 centimetrů. Oblečený byl do černé mikiny, tmavě modrých jeansů, na nohou měl černé boty a na ruce stříbrné hodinky. 

„Dále si poškozená všimla, že podezřelý měl na hřbetu ruky vytetovaný obrázek (znaky nebo tribal) a výrazně voněl voňavkou Dior - Sauvage,“ uvádí policie na svém webu. Při odchodu z místa mohl mít hledaný „vrávoravou chůzi a možné viditelné poranění na krku“.

S informacemi, které by mohly vést k vypátrání podezřelého, se mají lidé obrátit na linku 158. Policie zároveň vyvrátila informaci ze sociálních sítí, že by došlo k sérii napadení různých žen, jedná se prý jen o jeden skutek.

s
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse