Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2021 20:52
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Eva Green si zahraje v novém filmu o Třech mušketýrech. Přidá se k nim i černošský mušketýr

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Chystají se rovnou dva nové filmy o Třech mušketýrech.

Variety odhalilo nový film o Třech mušketýrech. Lépe řečeno, v přípravě jsou rovnou dva. Jmenují se The Three Musketeers – D’Artagnan a The Three Musketeers – Milady, přičemž se o ně postará režisér Martin Bourboulon (Eiffel). Hlavní postavy ztvární François Civil jako D'Artagnan, Eva Green jako Milad, Vincent Cassel jako Athos, Pio Marmaï jako Porthos a Romain Duris jako Aramis.

Doporučeno
Teorie o WandaVision: Proč Pietro nebude Quicksilver a jak Wanda způsobí zrod mutantů v celém světě Marvelu? Teorie o WandaVision: Proč Pietro nebude Quicksilver a jak Wanda způsobí zrod mutantů v celém světě Marvelu? 15. února 2021 16:33

Půjde o francouzsko-španělsko-německou spolupráci. Natáčení obou dílů hned po sobě by mělo začít toto léto ve Francii. Variety odhaduje, že rozpočet pro produkci by měl činit slušných 73 milionů dolarů. Pathé Film pracuje na již 3. verzi příběhu, a to přesně 100 let po úplně první verzi.

Domů
Sdílet
Diskuse