Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2021 13:42
Čas čtení 1:20
Vojtěch Vanda

Kreativita v drogách netkví. Nový dokument o Yung Leanovi mapuje jeho cestu ke slávě a zároveň na úplné dno

HUDBA
Uložit Uložené

Snímek může sloužit jako návodný materiál k tomu, abyste se zúčastnili suchého února.

Experiment a bádání neobjeveného může někdy vyústit až ve smrt a trvalé následky. Své o tom ví i mladý švédský interpret Yung Lean, jehož dosavadní životní pouť byla zachycena v novém dokumentu In My Head, jenž režíroval Henrik Burman. Snímku, jenž vyšel v listopadu 2020, se věnuje i video na kanálu Noisey, v jehož rámci vyzpovídali i samotného režiséra.

Doporučeno
Estetický dvojklip Yung Leana Violence + Pikachu tě ze zaprášeného skladiště přesune do hry The Last of Us Estetický dvojklip Yung Leana Violence + Pikachu tě ze zaprášeného skladiště přesune do hry The Last of Us 14. dubna 2020 15:11

Dokument Yung Lean: In My Head se věnuje celému průběhu kariéry Jonatan Leandoer Håstada, jenž proslul hlavně svým rapovým alteregem. V biografickém snímku je retrospektivně zachycen vývoj od úplných počátků; autenticita je „přikrmena“ soukromými záběry primárně z hledáčku kamery Ecco2K, členů kolektivů Sad Boys a Drain Gang a vhledy jednotlivých aktérů. Divákům se naskytlo jedinečné okno do kariéry mladého muže ze Stockholmu, které ještě nemohli mít šanci vidět.

Domů
Sdílet
Diskuse