Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2021 7:28
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Užij si krvavý a nechutný trailer Mortal Kombatu. Slavná hra se dostává konečně do pořádného filmu s kvalitními triky

Užij si krvavý a nechutný trailer Mortal Kombatu. Slavná hra se dostává konečně do pořádného filmu s kvalitními triky
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový celovečerní film na motivy slavné videohry o rvačkách, zápasení a monstrech vypadá úžasně.

Warner Bros. a HBO vydají celovečerní Mortal Kombat už 16. dubna. Dočkáme se ho jak v kinech, tak i na HBO Max, a to ve stejný den. Po oficiální upoutávce se můžeme podívat i na několik nových televizních spotů obsahující řadu dosud neviděných záběrů.

Akce bude požehnaně a tvůrci rozhodně nešetřili ani krví či fatality. Jde o slavné brutální knockouty z her, kdy jsi protivníka absolutně a častokrát nechutně zdecimoval a roztrhal.

Doporučeno
Teorie o WandaVision: Proč Pietro nebude Quicksilver a jak Wanda způsobí zrod mutantů v celém světě Marvelu? Teorie o WandaVision: Proč Pietro nebude Quicksilver a jak Wanda způsobí zrod mutantů v celém světě Marvelu? 15. února 2021 16:33

Z herců ti bude nejznámější nepochybně Hiroyuki Sanada, který ztvárnil Scorpiona. Sub-Zera si zase zahrál Joe Taslim. Kompletní herecké obsazení a seznam postav, které uvidíme ve filmu, najdeš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse