Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2021 v 15:21
Čas čtení 0:22
Ondřej Jarůšek

Policie zadržela poslance Volného, píše CNN Prima NEWS

Policie zadržela poslance Volného, píše CNN Prima NEWS
Zdroj: Mgr. Lubomír Volný - Jednotní / Facebook
NEWS LUBOMÍR VOLNÝ
Uložit Uložené

Po demonstraci byl Volný údajně zadržen kvůli opakovanému odmítnutí nasadit si roušku.

Policie zadržela nezařazeného poslance Lubomíra Volného. Stalo se tak po dnešní demonstraci na Václavském náměstí v Praze, kde si Volný údajně opakovaně odmítal nasadit roušku. Informaci o zadržení pro CNN Prima News potvrdil ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD). 

V Praze se dnes měly konat dvě demonstrace proti vládním opatřením. Policie před jejich začátkem zablokovala Václavské a Staroměstské náměstí a pouštěla jen ty, kteří měli platné povolení.

Doporučeno
Poslanec Volný spojoval letadlo kroužící nad Brnem s šířením britské mutace. Stroj ve skutečnosti nemohl přistát kvůli mlze Poslanec Volný spojoval letadlo kroužící nad Brnem s šířením britské mutace. Stroj ve skutečnosti nemohl přistát kvůli mlze 5. března 2021 v 16:46

Poslanec Volný dlouhodobě patří mezi kritiky protipandemických opatření a roušku odmítá nosit i v Poslanecké sněmovně. Kromě něj dnes policie zadržela několika dalších lidí, kteří porušovali aktuální bezpečnostní opatření.

Domů
Sdílet
Diskuse