Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2021 11:46
Čas čtení 0:25
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola před obhajobou titulu nesplnil váhový limit a doktor mu zakázal další hubnutí

Karlos Vémola před obhajobou titulu nesplnil váhový limit a doktor mu zakázal další hubnutí
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Hlavní zápas turnaje Oktagon 22 má vážnou komplikaci.

V sobotu večer čeká fanoušky smíšených bojových umění turnaj Oktagon 22, jehož hlavním zápasem měla být titulová bitva šampiona střední váhy Karlose Vémoly se slovenským vyzývatelem Milanem Ďatelinkou. Vyskytl se však vážný problém. Český „Terminátor“ totiž dnes ráno nesplnil váhový limit do 84 kilogramů. Doktor navíc zakázal další hubnutí.

Co přesně to pro zápas bude znamenat, není zatím jasné. Otázkou je, v jakém zdravotním stavu se Vémola nachází. Ve hře je tady tím pádem i možnost zrušení zápasu. Řešením vzniklé situace se vedení organizace Oktagon MMA aktuálně zabývá a o dalším postupu bude veřejnost brzy informovat.

Aktualizace 14:05 – Organizace Oktagon MMA vydala oficiální prohlášení, podle kterého už Karlos Vémola nebude šampionem. Kompletní vyjádření najdeš zde.

Doporučeno
Karlos Vémola přichází o pás šampiona organizace Oktagon MMA. Souboj s Ďatelinkou ale proběhne Karlos Vémola přichází o pás šampiona organizace Oktagon MMA. Souboj s Ďatelinkou ale proběhne 26. března 2021 13:50
Domů
Sdílet
Diskuse