Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2021 8:32
Čas čtení 0:49
Dominik Vetrák

Nový animák od Netflixu konkuruje Pixaru. Rodina v něm bude muset čelit invazi robotů

Nový animák od Netflixu konkuruje Pixaru. Rodina v něm bude muset čelit invazi robotů
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mitchells vs Machines vyjde na Netflixu už v dubnu.

Animák Mitchells vs. Machines je hotový už velmi dlouho. Premiéru měl mít v září minulého roku pod názvem Connected. Jenže pandemie zavřela kina a studio Sony muselo snímek prodat Netflixu. Ten jej přejmenoval a v dubnu jej vydá. U příležitosti blížící se premiéry vydal i nový, téměř 3minutový trailer. Je v něm spousta nových záběrů, které lákají na skvělé rodinné dobrodružství s emotivním příběhem, ale i humornými vsuvkami.

Děj se zaměří na rodinu Mitchellových, která mezi sebou nemá zrovna nejlepší vztahy, přičemž otec rodiny vidí důvod v jejich závislosti na moderních technologiích. Během toho, co si k sobě rodinka hledá cestu na společném výletě, zažijí něco nečekaného.

Doporučeno
Komedie Bad Trip od Netflixu tě rozesměje více než Borat či Deadpool. Čekají tě nezapomenutelné a nechutné scény Komedie Bad Trip od Netflixu tě rozesměje více než Borat či Deadpool. Čekají tě nezapomenutelné a nechutné scény 30. března 2021 7:45

Nové druhy robotů se vzepřou lidem a začnou je věznit. Čeká nás tedy odlehčený animovaný Skynet z Terminátora. Trailer působí velmi mile, humorně a dává naději, že půjde o další originální a skvěle zpracovaný film.

Režijně za ním stojí Mike Rianda a Jeff Rowe, který napsal i scénář. Pracovali spolu na animovaném seriálu Gravity Falls a půjde o jejich celovečerní režijní debut. Od snímku si toho hodně slibujeme i vzhledem k producentům. Jsou jimi Phil Lord a Chris Miller, kteří měli na starosti i film Spider-Man: Into the Spider-Verse a režírovali The Lego Movie. Premiéra je naplánována na 30. dubna.

Domů
Sdílet
Diskuse