Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. dubna 2021 14:16
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Vystřižené scény z komedie Bad Trip ukazují, jak herci napálili kněze či nepovedený vtip s Chrisem Rockem

Vystřižené scény z komedie Bad Trip ukazují, jak herci napálili kněze či nepovedený vtip s Chrisem Rockem
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tvůrci bláznivé komedie Bad Trip ukazují, co se do filmu nevešlo, a to včetně nepovedeného skeče s Chrisem Rockem.

Komedii Bad Trip jsme chválili i v naší recenzi. Film na styl Borata, ve kterém herci hrají příběh podle scénáře, ale extrémně při tom improvizují a do šílených a vtipných scén se dostávají nic netušící lidé, měl premiéru na Netflixu ještě minulý měsíc. Stal se hitem a mnoho lidí si ho užilo. Tvůrci však od začátku tvrdili, že mnoho scén z několika důvodů nepoužili. Dnes nám jich několik ukazují ve vtipném videu.

Doporučeno
Jak se postavit rakovině? 10 výjimečných filmů o lidech, kteří bojují s onkologickými onemocněními Jak se postavit rakovině? 10 výjimečných filmů o lidech, kteří bojují s onkologickými onemocněními 11. dubna 2021 12:30

To zobrazuje několik scén, jako například nepovedený skeč s Chrisem Rockem. Náhodný účastník pranku ho pozná, a tak se ho nepodaří nachytat. Přece jen, Chris Rock je nesmírně známý herec. Vidíme i střet s malířem či konflikt v baru, když jeden z herců močí na celý bar a jednomu návštěvníkovi už dojde trpělivost.

Na závěr se můžeš pokochat scénou ve „strašidelném“ hotelu, kde nejdříve nachytají zdravotní sestřičku a později si zavolají i kněze, aby provedl exorcismus a zbavil hlavní postavu démona. Co přesně se tam děje, už zjistíš ve videu.

Domů
Sdílet
Diskuse