Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2021 7:44
Čas čtení 0:51
Ondřej Jarůšek

Jak můžou jazyky lásky ukončit vztah? Poslechni si příběhy, ze kterých někdy zůstává rozum stát

Jak můžou jazyky lásky ukončit vztah? Poslechni si příběhy, ze kterých někdy zůstává rozum stát
Zdroj: Unsplash/Christiana Rivers/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Bonusová epizoda podcastu Love is on the air je tady.

Odebírej nás na Spotify

V úterní epizodě podcastu Love is on the air se naše moderátorská dvojice nechala inspirovat bestsellerem Garyho Chapmana a zaměřila se na pět jazyků lásky. Nevíš, o co se jedná? Ve stručnosti jde o to, na jaké projevy lásky různí lidé reagují nejvíce. Zatímco totiž u někoho to mohou být dary, u jiného to je zase tělesný kontakt.

Nyní však přichází na řadu bonusová epizoda, ve které už tradičně dostávají slovo naši posluchači a posluchačky. Na dané téma jste nám mohli opět zaslat vlastní poznatky či historky, ze kterých doktorka Nikita a docent Zach vybrali ty nejlepší, a právě těm je bonusový díl věnován.

Doporučeno
20 tipů, které z tebe udělají partnera snů 20 tipů, které z tebe udělají partnera snů 23. února 2021 20:15

 

Pokud ti to ve vztahu s partnerem nebo partnerkou drhne, pět jazyků lásky ti může pomoct, jak problémy vyřešit. Zapracovat by na tom měl rozhodně (dnes již zřejmě bývalý) přítel slečny, která nám napsala svůj příběh. Její partner totiž chodil každý týden hrát fotbal, ale sportovní oblečení si nikdy nepral. Pak nakonec za přítelkyní přišel s tím, že kluci mu říkají, že smrdí a proč mu „stará doma nepere“. Nechával se obskakovat, ale sám nikdy nic pořádně neudělal.

Více se už ale dozvíš v samotném podcastu. A pokud ti náhodou unikla naše úterní epizoda, pustit si ji můžeš zde. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse