Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2021 18:51
Čas čtení 1:04
Tereza Šnajdrová

Růžové rukavice na výměnu tamponů končí. Lidé na internetu se nápadu vysmáli

Růžové rukavice na výměnu tamponů končí. Lidé na internetu se nápadu vysmáli
Zdroj: Unsplash/Natracare/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Síla internetu je obrovská a negativní komentáře někdy mohou uškodit i podnikání.

Je tomu jen pár měsíců, co dva němečtí muži nabyli dojmu, že ženy k výměně hygienických potřeb při menstruaci potřebují rukavice. Růžové. Bizarní produkt Eugen a André uvedli na trh s názvem Pinky Gloves a domnívali se, že konečně přišli na to, co ženám po celém světě chybí. Internet jim však brzy ukázal, že růžové rukavice na výměnu vložek a tamponů nebyly ten nejlepší nápad, píše 9GAG.

Doporučeno
Manželství homosexuálních párů prošlo prvním čtením ve Sněmovně Manželství homosexuálních párů prošlo prvním čtením ve Sněmovně 29. dubna 2021 15:11

André a Eugen spolu sloužili u armády a když byli přestěhovaní do ženského pokoje, všimli si, že likvidace tamponů nemá žádné „promyšlené” řešení. Udělali si proto rešerši a usoudili, že jejich posláním je ulehčit život všem ženám po celém světě. „Svůj nápad jsme představili několika ženám, od kterých jsme dostali pozitivní zpětnou vazbu, na základě které jsme uvedli Pinky Gloves do prodeje,“ stálo ve vyjádření Andrého a Eugena. 

A tak vznikly růžové rukavice na výměnu tamponů a jiných hygienických potřeb. A co je na nich tak jedinečného, kromě růžové barvy, u níž se asi předpokládá, že ji všechny ženy milují? Prý to, že po vyjmutí tamponu stačí rukavici obrátit naruby a malý kousek vaty se tak snáz ukryje a následně vyhodí do koše. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ralf Dümmel (@ralfduemmel_dsprodukte)

Možná si říkáš, že takový produkt na trhu nikdy nemůže uspět. A máš pravdu. Internet ihned zaplnily negativní komentáře, které kritizovaly nejen vývojáře nápadu, ale také samotné rukavice. „Vymysleli také produkt na likvidaci spermatu? Muži ejakulují, otřou se ubrouskem a myslí si, že ho hned mohou vyhodit do koše,“ smějí se lidé na sociálních sítích. 

Jak rychle růžové rukavice na trh přišly, tak rychle z něj také také odešly a 48 kusů rukavic za cenu 12 eur už neseženeš.

Doporučeno
Poslanec Martínek neudržel emoce na uzdě. Při projednávání manželství pro všechny se ve Sněmovně rozplakal Poslanec Martínek neudržel emoce na uzdě. Při projednávání manželství pro všechny se ve Sněmovně rozplakal 29. dubna 2021 14:37
Domů
Sdílet
Diskuse