Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
20. května 2021 v 19:47
Čas čtení 0:53
Ondřej Jarůšek

Kdo umí nejlépe líbat? Ženy, nebo muži?

Kdo umí nejlépe líbat? Ženy, nebo muži?
Zdroj: Unsplash/Tallie Robinson/volně k užití
PODCASTY
Uložit Uložené

Je tady bonusový díl podcastu LOVE IS ON THE AIR.

Odebírej nás na Spotify

V úterní epizodě našeho pravidelného podcastu LOVE IS ON THE AIR se naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach věnovala dlouho opomíjenému tématu, a sice líbání. Moderátoři probrali, proč je líbání pro spoustu lidí intimnější než sex, jaké jsou druhy líbání a jaký má líbání vliv na naše zdraví. Pokud ti epizoda unikla, napravit to můžeš zde.

Nyní ale opět dostávají slovo naši věrní posluchači a posluchačky, kteří se opět nebáli podělit se o vlastní příběhy na toto téma. A opět nebyla o zábavu nebo peprné historky nouze. Pohodlně se tedy usaď a užij si bonusový díl.

Doporučeno
Láska na pracovišti: Proč to nemůže dopadnout dobře? Láska na pracovišti: Proč to nemůže dopadnout dobře? 11. května 2021 v 19:47

Dnes se například dozvíš o mladé posluchačce, která v jistém období experimentování zkoušela líbání jak s muži, tak i se ženami. A její závěr je jasný – dívky se prý umí líbat nejlépe. O názor na toto tvrzení se samozřejmě podělili i naši moderátoři a ty nám ten svůj můžeš přidat do komentářů.

Každý si asi pamatuje na své první líbání. O tuto zkušenost se podělila posluchačka, která to poprvé vyzkoušela se svou kamarádkou před jejím rande. Po pár nesmělých pokusech se do toho obě vžily, ale poté nastal trapný moment, kdy do místnosti vešel nevlastní otec jedné z nich. Jak to dopadlo? I to se v podcastu dozvíš. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse