Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2021 16:20
Čas čtení 1:18
Dominik Vetrák

Jsou to evolucí zdokonalené stroje na zabíjení. Režisér Tichého místa odhalil, odkud pocházejí mimozemšťané

Jsou to evolucí zdokonalené stroje na zabíjení. Režisér Tichého místa odhalil, odkud pocházejí mimozemšťané
Zdroj: Paramount
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

John Krasinski prozradil více detailů o monstrech, která zabíjejí lidi ve dvou filmech Tiché místo.

Tiché místo 2 je v amerických kinech už nějaký ten týden. Do těch našich se film dostal jen před několika dny a rovnou se zařadil mezi nejlepší letošní filmy.

Ani v pokračování jsme se však mnoho nedozvěděli o příšerách, které zabíjejí lidi. Vzhledem k příběhu snímku na to ani nebyl moc prostor, takže se k tomu v podcastu pro Empire vyjádřil sám režisér a scenárista John Krasinski (ve filmu hraje postavu Leeho).

Doporučeno
Recenze: Jak obstáli Warrenovi proti satanistům? V The Conjuring 3 se pustili do vyšetřování kletby Recenze: Jak obstáli Warrenovi proti satanistům? V The Conjuring 3 se pustili do vyšetřování kletby 10. června 2021 15:59

„Jsou to mimozemšťané, na 100 % z jiné planety. Vnímal jsem je jako predátory, něco nového v ekosystému na Zemi. Jsou to evolucí zdokonalené stroje na zabíjení. Vnímáme je tak, že žili na planetě, kde nebyli žádní lidé a žádné světlo, takže nepotřebovali zrak a lovili jen díky sluchu. Postupně získali vnější vrstvu brnění, která je chrání před vším.“

Domů
Sdílet
Diskuse