Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. června 2021 10:43
Čas čtení 0:33
Vojtěch Vanda

V Sokolově hromadně zkolabovalo 20 studentů

V Sokolově hromadně zkolabovalo 20 studentů
Zdroj: TASR - Ján Krošlák
NEWS
Uložit Uložené

Z neznámého důvodu začali v Sokolově kolabovat studenti.

Na střední škole v Sokolově, v ulici Komenského, zkolabovalo 20 studentů. Příčina zhoršení jejich zdravotního stavu je neznámá. Podle mluvčí Petry Bakurové z krajské záchranky, jak uvádí Právo, se jedná o lehké kolapsové stavy. Studenti prý nejsou v ohrožení života Karolvarská záchranná služba proto vyhlásila mimořádnou událost prvního stupně.

Doporučeno
Pomoc pro obce zničené tornádem: Vznikají sbírky i dobrovolnické skupiny, přispět můžeš i ty Pomoc pro obce zničené tornádem: Vznikají sbírky i dobrovolnické skupiny, přispět můžeš i ty 25. června 2021 10:18

O čtvrt na devět se mělo na střední škole v Sokolově udělat špatně dvěma žákům, po příjezdu záchranné složky zjistily, že je kolabujících vícero. Poslední informace mluví o dvou desítkách studentů, pro něž muselo přijet sedm sanitek. 

„Žáci školy měli náhlé zdravotní potíže, začali omdlévat. Stalo se to venku před budovou a byly povolány všechny složky záchranného systému. V současné době dochází k přesunu do zdravotnického zařízení,“ uvedl pro Seznam Zprávy mluvčí hasičů Josef Kulák.

Příčina se stále vyšetřuje. Dobrou zprávou může být tedy fakt, že ani jeden ze studentů by neměl být v ohrožení života.

Domů
Sdílet
Diskuse