Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2021 17:05
Čas čtení 0:33
Ondřej Jarůšek

Johnny Depp v Karlových Varech uvedl film Minamata, rozdával podpisy a znovu děkoval v češtině

Johnny Depp v Karlových Varech uvedl film Minamata, rozdával podpisy a znovu děkoval v češtině
Zdroj: ČTK/Slavomír Kubeš
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Depp v sobotu uvedl film Minamata.

Hollywoodský herec Johnny Depp uvedl v sobotu na filmovém festivalu v Karlových Varech snímek Minamata. U Městského divadla, kde byl film uveden, na slavného herce čekaly podle informací serveru Novinky tisíce fanoušků. Někteří z nich na Deppův příjezd k divadlu čekali už od rána.

Film Minamata pojednává o skutečné ekologické katastrofě ve stejnojmenném japonském městě. Depp v něm ztvárnil fotografa jménem Eugene Smith a kromě samotné role snímek také koprodukoval.

Fanoušci Deppovi na uvedení snímku přinesli i dary a herec kromě rozdávání podpisů poděkoval organizátorům festivalu a všem příznivcům za jejich podporu. „Díky vám máme práci,” řekl. Znovu také děkoval i v češtině. 

V pátek Johnny Depp v Karlových Varech představil snímek Hrnec zlaťáků o svém příteli a hudebníkovi Shanu MacGowanovi, jehož život byl doprovázený alkoholem a drogami. Ve filmu si Depp zahrál a podílel se i na jeho produkci.

Johnny Depp
Zdroj: ČTK/Slavomír Kubeš
Domů
Sdílet
Diskuse