Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2021 11:09
Čas čtení 0:28
Radim Šlechta

Zdravotní stav Miloše Zemana: Lékaři nenašli nic, co by jej ohrožovalo na životě

Zdravotní stav Miloše Zemana: Lékaři nenašli nic, co by jej ohrožovalo na životě
Zdroj: TASR - Marko Erd
NEWS
Uložit Uložené

Při prohlídkách lékaři nepřišli na nic, co by mělo prezidenta ohrožovat.

Prezidenta republiky Miloše Zemana prý neohrožuje nic na životě a příští týden by se měl vrátit do normálního pracovního režimu. Do nemocnice nastoupil 14. září, aby se podrobil zevrubnému zdravotnímu vyšetření, CT, sonografii a krevním odběrům. Na stránkách Hradu o tom informoval prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček.

Doporučeno
VZP odloží vydání onkologické brožury s Andrejem Babišem VZP odloží vydání onkologické brožury s Andrejem Babišem 16. září 2021 9:51

„Zmíněná vyšetření nezjistila žádné onemocnění nebo jakékoliv jiné problémy, které by prezidenta republiky ohrožovaly na životě. Prezident republiky podle zjištění lékařů trpí dehydratací a mírným vyčerpáním,“ uvádí Ovčáček.

Naproti tomu nadlimitní hodnoty lékaři nezjistili ani u prezidentovy cukrovky, pokračují však jeho problémy se ztrátou citu v nohách – neuropatií.

„Nyní se dokončí rekondiční pobyt v Ústřední vojenské nemocnici v Praze, zahrnující infuze, v příštím týdnu plánuje prezident republiky normální pracovní program,“ uzavírá Ovčáček.

Domů
Sdílet
Diskuse