Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2021 9:26
Čas čtení 0:40
Tereza Šnajdrová

Muž z Českokrumlovska ve vaně utopil svou přítelkyni. Vraždu se snažil zamaskovat sebevraždou

Muž z Českokrumlovska ve vaně utopil svou přítelkyni. Vraždu se snažil zamaskovat sebevraždou
Zdroj: Policie ČR/Ilustrační foto
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Zadrženému nyní hrozí trest odnětí svobody až na 18 let.

Sebevraždu, z níž se vyklubala vražda, řeší od minulého týdne jihočeští kriminalisté. Šestatřicetiletý muž měl po hádce utopit svojí jednadvacetiletou přítelkyni a vraždu se pokusil nastražit tak, aby čin vypadal jako sebevražda. To se mu však nepovedlo a policisté ho nyní obvinili z vraždy, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na 18 let, informuje Policie ČR.

Doporučeno
Jedna z nejzáhadnějších vražd v historii: Nikdo stále nezná identitu Somertonského muže, detektivové pátrání nevzdávají Jedna z nejzáhadnějších vražd v historii: Nikdo stále nezná identitu Somertonského muže, detektivové pátrání nevzdávají 12. října 2021 11:30

Ze středy na čtvrtek předminulý týden v místě bydliště, v okrese Český Krumlov, po hádce o možné nevěře, šestatřicetiletý muž utopil ve vaně svoji jednadvacetiletou přítelkyni,“ řekl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Domů
Sdílet
Diskuse