Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2021 20:21
Čas čtení 0:44
Tereza Šnajdrová

V norské televizi zpívali během živého vysílání legendární českou píseň Kdepak, ty ptáčku, hnízdo máš (VIDEO)

V norské televizi zpívali během živého vysílání legendární českou píseň Kdepak, ty ptáčku, hnízdo máš (VIDEO)
Zdroj: Filmové studio Barrandov
NEWS
Uložit Uložené

Tento rok vyjde norský remake slavné pohádky Tři oříšky pro Popelku.

Kdo by neznal Tři oříšky pro Popelku. Pohádka se stala natolik populární po celém světě, že na ní vznikají remaky a o jeden takový se tento rok postaralo i Norsko. Tři přání pro Popelku, jak se bude tato novinka jmenovat, se do našich kin dostane 23. prosince a Norové se na ni tak těší, že si ve vysílání tamní televize česky zazpívali i píseň Kdepak, ty ptáčku, hnízdo máš od Karla Gotta.

Doporučeno
Více než 60 lidí kvůli sněhové bouři uvízlo v hospodě. Piva byl prý dostatek, pořád měli dobrou náladu Více než 60 lidí kvůli sněhové bouři uvízlo v hospodě. Piva byl prý dostatek, pořád měli dobrou náladu 30. listopadu 2021 18:31

Kdepak, ty ptáčku, hnízdo máš? Skrýš a zázemí. Vždyť ještě léčky málo znáš, málo zdá se mi,zpívali česky Norové v ranním vysílání tamní televize. Na Twitteru na to upozornil Michal Kuba, kterému video zaslal fanoušek.

Je zřejmé, že se Norové na vlastní remake oblíbené české pohádky opravdu těší. Roli Popelky, kterou si u nás zahrála Libuše Šafránková, se ujala tamní popová zpěvačka Astrid S. a natáčení si moc užívala. „Doufám, že oslovíme široké ženské publikum, které uvidí, že může být stejně odvážné a statečné jako Popelka,vzkázala divákům. 

Domů
Sdílet
Diskuse