Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2021 10:50
Čas čtení 0:58
Vojtěch Vanda

Navštiv historické muzeum v metaversu. Pokud si koupíš NFT, můžeš být jeho spoluvlastníkem

Navštiv historické muzeum v metaversu. Pokud si koupíš NFT, můžeš být jeho spoluvlastníkem
Zdroj: Pixabay / JESHOOTS-com / volně k užití
ZAJÍMAVOSTI METAVERSUM
Uložit Uložené

Komunita History Photographed chce vytvořit první muzeum v metaversu, kde si návštěvník prohlédne ikonické momenty historie.

Chtěl jsi někdy vlastnit kousek muzea a zároveň být, prakticky bez nadsázky, pionýrem a hybatelem dějin? Možná bys měl zkontrolovat projekt, který propaguje komunita na sociálních sítích s názvem History Photographed. Jejím cílem je vytvořit muzeum plné historických momentů prostřednictvím metaverzse projekt Moments in History, v němž bude vystaveno více než 1000 zajímavých momentů ve formě NFT. 

Doporučeno
Kdybys do této kryptoměny investoval před rokem, vydělal bys 200násobek. NFT šílenství budoucnosti stále neutichá Kdybys do této kryptoměny investoval před rokem, vydělal bys 200násobek. NFT šílenství budoucnosti stále neutichá 13. září 2021 19:45

Komunita History Photographed má plán. Jak uvedl její zakladatel a prezident Eric Damier na Discordu, společenství se od roku 2013 snaží mezi sebou sdílet nejvíc ikonické momenty historie, debatovat o nich a rozšiřovat komunitu. Do dnešních dnů čítá asi 15 milionů členů na sociálních sítích a dalších komunikačních kanálech internetu.

Domů
Sdílet
Diskuse