Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2021 7:26
Čas čtení 0:34
Vojtěch Vanda

Matěj Money Peňáz: Za mou přezdívku může Jirka Procházka. Na UFC si věřím (Videorozhovor)

Matěj Money Peňáz: Za mou přezdívku může Jirka Procházka. Na UFC si věřím (Videorozhovor)
Zdroj: OKTAGON MMA
VIDEO MATĚJ PEŇÁZ OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Pokračujeme v rozhovorech s účastníky Oktagonu 30. Sára si pozvala do studia bijce Matěje Peňáze.

Bomby nebudou v Brně na konci roku bouchat pouze venku na obloze. Jak jistě víš i z našich minulých článků, Zoner Bobyhall bude hostit 30. prosince 2021 turnaj Oktagon s číslem 30, v němž se představí celá řada kvalitních zápasníků. Mimo zápas Terezy Bledé nebo Matúše Juráčka, jehož videorozhovor jsme ti nabídli nedávno, se teď do našeho studia za moderátorkou Sárou dostal brněnský bojovník Matěj Money Peňáz.

Peňáz je vycházející hvězdou Oktagonu, která vyměnila kickbox za MMA. Ve svých čtyřech zápasech čtyřikrát zvítězil, což je samozřejmě kvalitní vizitka a Moneyho posadila do role favorita pro nadcházející turnaj.

Doporučeno
OKTAGON 30: Predikce zápasů OKTAGON 30: Predikce zápasů 26. prosince 2021 17:00

Ve studiu Refresheru tak rozebral před kamerou své začátky, situaci před zápasem se Cheickem Konem, ale i svůj dlouhotrvající „konflikt“ táhnoucí se z Undergroundu s Vlastem Čepem. Promluvil ale i o tom, kde trénuje, jak se před turnajem cítí, ale i o ambicích, které vyhlíží i UFC.

Domů
Sdílet
Diskuse