Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. ledna 2022 19:53
Čas čtení 0:41
Vojtěch Vanda

Český rap, co je fresh, nejlepší filmy a seriály na Netflixu v roce 2021 a změny v zákonech (Freshnews)

Český rap, co je fresh, nejlepší filmy a seriály na Netflixu v roce 2021 a změny v zákonech (Freshnews)
Zdroj: s povolením Esposita
REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Nové Freshnews ti nabízí filmové i hudební souhrny, ale také například šifrované nakupování.

Freshnews jsou zpátky! A s nimi i oblíbená moderátorka Kateř, která tě seznámí s tím nejaktuálnějším, co se v posledním týdnu událo. Určitě tě nepřekvapí, že vzhledem k tomu, že minulý týden skončil rok 2021, ponesou se Freshnews poněkud v retrospektivním duchu.

Nejde však o nic nudného, naopak. Připravili jsme pro tebe například seznam nejlepších filmů a seriálů, které Netflix na své platformě představil. No a aby se náhodou nešláplo vedle, nabízíme ti také seznam toho nejhoršího, co jsi v minulém roce mohl vidět.

Další seznam toho nejlepšího jsme vybrali z bujícího rodiště českých rapových talentů. Seriál FRESH RAP oslavil rok své existence, proto ti přinášíme rekapitulaci rozhovorů a stories, které jsme za ten rok vedli. Těšit se můžeš na Arletu, Wesoma, Esposita z FNL Zone nebo NIKØTINa, každopádně artists v samotném článku najdeš celkem dvanáct.

Přinášíme ti také změny v zákonech, z nichž jeden upravuje legislativu kolem léčebného konopí, máme pro tebe také zprávu o tom, jak teenageři nakupují drogy pomocí smajlíků a spoustu dalších zajímavostí, o které nechceš přijít. Tak do nich!

Doporučeno
Harry Potter se vrací, MMA bojovník Viktor Pešta se naštval na Oktagon a vánoční prázdniny budou v každé škole jiné (Freshnews) Harry Potter se vrací, MMA bojovník Viktor Pešta se naštval na Oktagon a vánoční prázdniny budou v každé škole jiné (Freshnews) 9. prosince 2021 9:13
Domů
Sdílet
Diskuse