Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2022 19:43
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

Netflix zrušil sci-fi Bright 2 s Willem Smithem. Údajně to nemá nic společného s fackou na Oscarech

Netflix zrušil sci-fi Bright 2 s Willem Smithem. Údajně to nemá nic společného s fackou na Oscarech
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX WILL SMITH
Uložit Uložené

Již dávno ohlášené sci-fi film Bright 2 nakonec nevznikne.

Reportér Bloombergu Lucas Shaw na Twitteru zveřejnil informaci, že streamovací společnost Netflix „potichu“ zrušila přípravy na sci-fi film Bright 2. První část vyšla v roce 2017, a i když mezi kritiky moc neuspěla, diváci ji měli rádi a šlo o jeden z nejsledovanějších filmů od Netflixu.

Doporučeno
Konec 4. části Moon Knighta zamotal hlavu i komiksovým expertům. Kdo je záhadná postava a v čem ti seriál lže? Konec 4. části Moon Knighta zamotal hlavu i komiksovým expertům. Kdo je záhadná postava a v čem ti seriál lže? 21. dubna 2022 17:30

V hlavních rolích se představili Will Smith a Joel Edgerton jako policisté. Postava Joela Edgertona patřila k rase orců. Svět Bright je totiž plný elfů, víl, lidí, orců a jiných příšer a magických bytostí. Netflix dvojku oznámil už před lety, ale podle informací Lucase Shawa na pokračování ale už nepracuje.

Nesouvisí to ovšem s tím, že Will Smith udeřil moderátora Oscarů Chrise Rocka. Pro facku například studio Sony pozastavilo výrobu filmu Bad Boys 4 a zbrzdily se i další Smithovy projekty. Netflix údajně zrušil Bright 2 ze zcela jiných důvodů, které ale nebyly specifikovány.



Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů podle skutečných událostí
– V Refresheru ti přinášíme zajímavé informace ze světa filmů. Více novinek najdeš v této sekci.
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé akční a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.

Domů
Sdílet
Diskuse