Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2022 17:27
Čas čtení 1:23
Vojtěch Vanda

Žena, kterou měli Ezra Miller napadnout, promluvila. „Škrtili mě a křičeli, jestli se chci pobít,“ řekla

Žena, kterou měli Ezra Miller napadnout, promluvila. „Škrtili mě a křičeli, jestli se chci pobít,“ řekla
Zdroj: Getty Images/Elisabetta Villa
ZAJÍMAVOSTI EZRA MILLER ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Ezra Miller, kteří byli nejednou obviněni z agresivního chování, nechtěli na výpovědi žen, jež zveřejnil web Variety, odpovědět.

Nebinární Ezra Miller, kteří ztvárnili postavu Flashe či Credence z Fantastických zvířat, nejednou rozvířili titulky médií hlavně ve spojitosti s násilím a výtržnictvím. Nyní se objevují další zprávy o jejich činech. Pro web Variety promluvila žena, kterou měli Ezra škrtit v roce 2020 v islandském baru. Další svědectví, tentokrát od ženy v Berlíně, se týká obtěžování, kterého se Miller měli dopustit tento rok.

Doporučeno
Ezra Miller byli zatčeni kvůli výtržnictví v baru na Havaji Ezra Miller byli zatčeni kvůli výtržnictví v baru na Havaji 29. března 2022 19:21

Nebinární osoba hrající ve světových hollywoodských filmech z plátna nepůsobí jako agresor. V reálném životě však může být všechno jinak, což také popisuje žena, která se stala jejich obětí v roce 2020, kdy Miller navštívili bar Prikið Kaffihús v islandském Reykjavíku.

Incident se stal v dubnu před podnikem. „Říkala jsem si, že je to všechno jenom sranda, ale nebyla. Najednou byli na mě, škrtili mě a křičeli na mě, jestli se chci s nimi pobít,“ vzpomínala žena. Miller měli ženu chytit do kravaty předtím, než ji shodili na zem. Kromě toho měli také během incidentu, který se stal na začátku pandemie, několikrát plivnout do obličeje její kamarádce. Spíše než herce ale oběť vinila jejich přátele, kteří situaci ještě více vystupňovali. 

Druhé vyjádření zase přišlo od oběti z Berlína, která se dostala do konfliktu s Miller na začátku roku. Viní je z obtěžování a z evidentní snahy se násilně dostat do jejího bytu. Miller měli odmítnout opustit její byt, protože jim řekla, že nemohou kouřit uvnitř. Reakcí mělo být plno nadávek s tím, že ženě řekli, že je „nacistka“ a „transfobní s*ačka“. Byt nakonec opustili poté, co byla zavolána policie.

Doporučeno
Příběh, který inspiroval 4. řadu Stranger Things: Vražda tří malých dětí a panika ze satanismu Příběh, který inspiroval 4. řadu Stranger Things: Vražda tří malých dětí a panika ze satanismu 5. května 2020 19:02

Další incidenty

Kromě těchto incidentů se probírají ještě další dva. Web Rolling Stone informoval minulý týden o tom, že Miller měli na své farmě ve Vermontu ubytovat pětadvacetiletou matku se třemi dětmi v nebezpečném prostředí, kde se nacházely zbraně, munice a marihuana.

REFRESHER tě následně informoval o konfliktu na Havaji, kde Miller byli zatčeni policií poté, co se dopustili výtržnictví. Havajská policie uvedla, že Miller zatkla poté, co obdržela oznámení o výtržnictví v baru v Silva Street. Rozrušení Miller zde sprostě nadávali, sebrali mikrofon na karaoke jedné z žen a následně obtěžovali muže, který v baru hrál šipky.

Domů
Sdílet
Diskuse